Arslanbucak Ortaokulu

WEB https://arslanbucakortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ARSLANBUCAK MAH. CUMHURİYET BUL. NO 9 KEMER / ANTALYA
VİZYON : Teknolojinin gelişimine bağlı olarak; değişim ve gelişimi ilke kabul eden, bilgi teknolojisini etkin olarak kullanan, disiplinli bir hizmet anlayışı ile çalışan, bilgiye ulaşmayı hedef alan bir eğitim öğretim kurumu olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Genel Amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda, tüm öğrencilerimize ve okul çevremize; çağdaş ve özgür eğitim hizmetinin en nesnel biçimde sunulmasını sağlayıp, onların bireysel farklılıklarını da gözeterek eğitim öğretim yapmaktır.
BAŞARILAR : Türkiye Stem School Elçisi, STEM School Label Competent, eTwinning School ve eSafety Label etiketlerine sahip bir okuluz.

Saatler : 08.30-15.15
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 46 km. İlçe merkezine 2 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :